Videocase


Præsentationsvideo

Præsentationsvideo af et kontorfællesskab

En flot video der viser de fordele, der er ved at sidde i et kontorfællesskab og samtidig fremviser ledige lejemål. 

  • Kunde:

    Innovatorium A/S
  • Pris:

    Kr. 14.500

Video til at sælge ledige lokaler

Innovatorium ønskede en måde at gøre opmærksom på ledige lejemål, og samtidig formidle alle de fordele der er, når man har et kontor i Innovatorium. Vi foreslog Innovatorium at bruge video, da det giver mulighed for at byde seeren indenfor i universet og skabe en fortælling.

Efter en god dialog med Innovatorium og deres ønsker, fik vi frie tøjler til at producere en video der imødekom deres behov. 

Efter en brainstorm udarbejdede vi et storyborad og begyndte optagelserne. Videoen er lavet sådan, at det er nemt at skifte optagelserne af de ledige lokaler ud med andre, hvis Innovatorium ønsker at sætte spot på andre lokaler senere.

Samarbejdet med Samuel har været godt, og han har til fulde opfyldt vores ønsker og behov. Vi kan derfor anbefale et samarbejde med Samuel. 

Gulle Rasmussen, Direktør i Innovatorium

Det endte ud i en 1 min 42 sek lang video som Innovatorium nu bruger aktivt i deres markedsføring og på deres hjemmeside.

Udover videoen tog vi dronebilleder af Innovatorium, de kan bruge på blandt andet sociale medier.

Innvatorium

"Samuel har leveret et professionelt stykke arbejde. Vi er yderst  tilfredse, og har fået meget positiv respons på videoen."

- Gulle J. Rasmussen
Direktør

Vi er altid klar på nye udfordringer

Vær ikke nærig - del med dine venner