Eventkommunikation

I am Web hjælper dig med hele spektret af jeres events kommunikative opgaver. Lige fra hjemmeside og navneskilte til videodokumentation af selve eventet.
Hiv fat i os - så snakker vi om jeres ønsker og behov.

Eventhjemmeside

At underbygge dit event med en hjemmeside er ikke blot praktisk for dig og deltagerne, det kan også medvirke til, at du får flere tilmeldinger, da du byder deltagerne velkomne ind i et univers, hvor du fra start kan give dem en oplevelse, der understøtter dit event image. Med en hjemmeside har du ét sted til alt din information - det er let og overskueligt. En gennemarbejdet hjemmeside hvor der er al nødvendig information, kan spare dig meget tid, da du undgår opkald og mails med spørgsmål fra deltagere. Så kan vi ikke komme uden om, at det bare er god service at gøre informationen overskuelig og let tilgængelig. Med en hjemmeside er det også muligt at gæsterne tilmelder sig og evt. betaler derigennem. Det er nemt for dem, og du har din data et sted.  


Sam the Cam Man

EventVideo

Hvor fedt ville det ikke være, hvis du rent faktisk kunne vise fremtidige deltagere, hvad det vil sige at være med til jeres event? En eventvideo kan som intet andet medie formidle en stemning og atmosfære, og give deltagere en følelse af, hvordan det vil være at med til netop jeres event. Vi skaber en stemningsfuld video der passer til jeres platform og formål, for der er ingen grund til fortælle om det - når du kan vise det.


Navneskilte

'Less is more' var der engang, en der sagde, og det gælder også, når det kommer til navneskilte. Vi hjælper dig, så det vigtigste (dit navn og virksomhed) ikke drukner i mængden af mindre vigtige logoer, tekst og overflødig design. Lad os sørge for at I får de helt rigtige navneskilte med den rigtige skriftstørrelse, skrifttype, design, og som selvfølgelig passer med eventens overordnet grafiske identitet.


Tryksager

Roll ups, plakater, visitkort, navneskilte, bordkort, kalendre – ja, vi bliver nærmest helt forpustet af at tænke på alle de tryksager, der kan være brug for i forbindelse med et event. Lad os hjælpe jer med at få et samlet udtryk i alle jeres tryksager – også selvom I kun har brug for de helt rigtige ølbrikker.


Foto

Vis mig et billede – ellers skete det ikke. Ja, når måneders planlægning endelig går op i en højere enhed og bliver til et vellykket event, så kan det altså være ekstra fedt bagefter at vise billeder, der fangede de der fantastiske øjeblikke, som man i smug havde gået og drømt om ville lykkedes. Lad os være med til jeres event, så vi kan fange de der fantastiske øjeblikke, som I senere kan bruge til markedsføring, nyhedsbreve, jeres hjemmeside eller hvor I nu ønsker.

My Services

Skal vi give dig et kald?

Vær ikke nærig - del med dine venner