Hjemmesider

Har du brug for en professionel hjemmeside i et lækkert, brugervenligt design? Så står vi klar til at hjælpe dig.

Hos os får du ikke bare en standard hjemmeside. Det tror vi nemlig ikke på. En hjemmeside skal ikke laves i et standard template, men skal tilpasses jer, jeres vision og målgruppe. Derfor får i altid en specialløsning hos os, med de funktioner og design, der passer til jer. 

Det får du hos os:

Når du køber en hjemmeside hos Ambitiøs, får du ikke bare en hjemmeside, men en lang række services.

Sociale medier

Starter du fra scratch, kan det være uoverskueligt at skulle til at oprette kontoer på alle de forskellige medier, der er behov for.

Derfor hjælper vi selvfølgeligt med dette og sørger for, at de er integreret med hjemmesiden og passer til den visuelle identitet.

Søgeordsoptimering

Google er afgørende for, om du får nogle besøgende, og derfor er det vigtigt at Google (og de andre søgemaskiner) ved, hvad siden handler om, så de kan indeksere den korrekt.

Vi hjælper med at få de rigtige ord fremhævet på din side, og sørger for at Google finder dem.

Mobiloptimering

Over 60% af alle besøg på hjemmesider bliver foretaget fra en mobilenhed, og det er derfor vigtigt, at din hjemmeside tager sig godt ud på en lille skærm, og at brugervenligheden er i top.

Vi optimerer både den grafiske og den tekniske del, så jeres besøgende også får en god oplevelse fra deres mobilenhed.

Nyhedsbrev

Nyhedsbreve er klart den markedsføringsform med lavest omkostning pr. tjent krone, og derfor kan vi kun anbefale, at din virksomhed benytter sig af nyhedsbreve.

Vi sørger for at integrere tilmelding til nyhedsbrevet på hjemmesiden og sørger ligeledes for at sætte en mail skabelon op, så det er nemt for jer at komme i gang.

Video manualer

Mange vil gerne have muligheden for selv at opdatere deres hjemmeside, men fordi der ofte går lang tid mellem opdateringerne, glemmer de, hvordan de gør.

Derfor leverer vi en videoguide om, hvordan de mest normale ting opdateres på hjemmesiden.

Integration

Der finder mange eksterne ydelser, som kan optimere hjemmesider - hvad end det er funktionalitet eller brugervenlighed.

Vi kan blandt andet hjælpe med integration og opsætning af Google Maps, CDN (Content Delivery Network), Facebook feed og meget mere.

Processen

DER KAN VÆRE FORSKEL PÅ BEHOV, MEN SOM UDGANGSPUNKT TAGER VI AFSÆT I NEDENSTÅENDE PROCES, DA VORES ERFARING SIGER AT DEN DÆKKER DE FLESTES BEHOV.
 • STEP 1 - INDLEDENDE MØDE:

  Hvor vi lærer hinanden at kende, afklarer hvem du er, dit produkt og din indentitet. Så kan vi nemlig lave et produkt, der passer lige præcis til din virksomhed. Vi kunne stagtens komme med en standartløsning, men vi foretrækker at lave noget, der passer til din identitet.
 • STEP 2 - OPLÆG:

  Du modtager et oplæg, der indeholder en beskrivelse og tegning. Du modtager også en pris på det færdige produkt og en tidsplan. Vi afstemmer forventninger og indgår en aftale, hvis disse matcher.
 • STEP 3 - GRAFISK UDKAST:

  Vi laver et grafisk udkast af dit produkt, som du godkender efter eventuelle rettelser.
 • STEP 4 - FÆRDIGT PRODUKT:

  Vi bygger produktet færdigt og gør det klar til at gå i luften. Vores erfaring siger os, at det giver mest mening at du modtager videomanualer, som du altid kan gå tilbage og se igen, hvis du får brug for det. Du får selvfølgelig også et specifikations-ark med alle tekniske detaljer, så du til enhver tid kan skifte leverandør - du skal nemlig kun bruge mig, hvis du er tilfreds med mit arbejde.

 • STEP 5 - DU GÅR I LUFTEN:

  Din hjemmeside går i luften og er nu funktionsdygtigt og klar til dine kunder.